بهترین دکتر افسردگی در اصفهان
نیازمند بهترین دکتر متخصص برای افسردگی در اصفهان هستید؟
اگر به دنبال بهترین دکتر متخصص افسردگی اصفهان هستید پس قطعا خود یا اطرافیانتان از افسردگی رنج می برید. در زندگی امروزی بشر، افسردگی های مزمن و شدید، از متداول ترین اختلالات روحی هستند که برای افراد پیش می آید. فارغ از این که دلیل بروز این اختلالات چیست، سوال اینجاست که آیا این اختلال روحی که بخش های مختلفی از زندگی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد، قابل درمان است.
برای درمان و مشاوره افسردگی در اصفهان به چه کسی مراجعه کنیم؟ بهترین روانشناس اصفهان برای درمان افسردگی چه کسی است؟ و یا این که آیا بی توجهی به این موضوع، موجب گسترش آن در بخش های دیگر زندگی ما می شود؟ در ادامه این مطلب به بیان نکاتی درباره درمان افسردگی در اصفهان و کسب شناخت بیشتر در رابطه با این مفهوم خواهیم پرداخت.
معرفی اختلال افسردگی
افسردگی یک اختلال روحی بوده که عدم اشتیاق به زندگی، خلق پایین، عزت نفس پایین و احساس غم به صورت متداول از نشانه های آن هستند. بهتر است بدانید که تمامی انواع اختلالات روحی، با نشانه های خود تعریف می شوند، چرا که این حالات به خودی خود، تعریفی نداشته و در صورت بروز علائم قابل شناسایی و درمان هستند. درمان افسردگی در اصفهان، یکی از اصلی ترین خدمات قشر روانشناس به جامعه است.
شاخص سلامت روانی یک اجتماع به صورت مستقیم با این اختلال در ارتباط می باشد. به جهت این که این اختلال نیز مانند دیگر بیماری ها دارای درجات مختلفی است، تشخیص و درمان افسردگی در اصفهان برای بسیاری از افراد دشوار می باشد. این افراد به اختلال افسردگی مینور مبتلا بوده و متاسفانه از این مطلب اطلاعی ندارند. شکل گیری تعاملات جدید در فرهنگ و زندگی انسان امروزی، و همچنین تنش هایی که افراد به صورت روزمره و مداوم با آنها سروکار دارند یکی از عوامل اساسی در بروز این بیماری می باشد.
تاثیر دکتر متخصص بر درمان افسردگی
استفاده از بهترین دکتر متخصص افسردگی اصفهان میتواند این آسیب را در مقاطع اولیه متوقف کرده و از توسعه و پیشرفت آن جلوگیری کند. نکته قابل توجه این است که، در صورت سهل انگاری و عدم مراجعه به روانشناس و روانپزشک، بیماری های روانتنی و حملات قلبی و عصبی نتایجی هستند، که در برخی موارد، از همین نقطه آغاز می شوند. شناخت نوع افسردگی در برخورد با این آسیب، موضوع دیگری است که به درمان آن کمک زیادی کرده و حتی لازم و ضروری می باشد. بروز اختلال در سیستم شناختی و از دست رفتن یکپارچگی موجود در پروتکل های تعریف شده برای روابط میان فردی نشانه هایی هستند که در افسردگی های شدید مشاهده می شوند.
این موارد موجب این می شوند که فرد به صورت ناآگاهانه در برخورد با کوچکترین تنش از محیط متاثر شده و این حرکت به صورت تدریجی در فرد به یک الگوی رفتاری تبدیل شود. همه احساسات در وجود انسان از سازوکارهای عصبی و بیوشیمیایی در بدن بهره می برند. اختلال افسردگی به معنایی دقیق تر، در شکل گیری یک الگوی بیولوژیکی به وسیله استفاده از هیجانات مرتبط به صورت مداوم، تعریف می شود. به همین جهت در برخی از مراجعات افراد به روان شناس و یا روانپزشک، حال بیماران با یک مشاوره و یا دارویی ساده به منظور اصلاح یک الگوی هورمونی در بدن، بهبود می یابد.
انواع افسردگی
همانطور که بیان شد، شناخت نوع افسردگی و ریشه های آن در افراد یکی از مراحلی است که در روانکاوی با هدف درمان آن، مورد بررسی قرار می گیرد. مشاوره افسردگی به شناخت میزان بیماری و یافتن راه درمان آن کمک بسیاری خواهد کرد. گفتنی است جلوگیری از توسعه افسردگی و اثرات ناشی از آن به دیگر ابعاد زندگی فرد نیازمند دریافت خدمات مشاوره ای می باشد. در ادامه به برخی از انواع افسردگی بعضی از راه های درمان در افراد اشاره خواهیم داشت.
افسردگی مزمن: افسردگی مزمن، نوع دیگری از این بیماری است که متاسفانه در بسیاری از افراد به صورت مخفیانه وجود دارد. از آنجایی که میزان این افسردگی در افراد پایین بوده و بیماران مبتلا به صورت دائمی تحت تاثیر آن نیستند، تشخیص، تعیین سطح و درمان آن به نسبت دیگر انواع افسردگی کار دشوارتری بوده و نیاز به دقت بیشتری دارد. بی حوصلگی، بی قراری، احساس ناراحتی در جمع، بی اهمیتی و یا اهمیت بیش از حد به سایرین. غرور، عزت نفس کم و … از علائم این نوع افسردگی می باشد. دریافت مشاوره جهت درمان افسردگی در اصفهان، به شما برای تسریع روند درمان کمک خواهد نمود.
سندروم قاعدگی: این افسردگی مخصوص خانم ها بوده و به نام افسردگی قاعدگی نیز شناخته می شود. علت آن، کاهش انرژی و خلق به جهت بالا بودن میزان درد می باشد. دردهای مختلف در نواحی گوناگون بدن، از جمله کمر، سینه ها و شکم، حساسیت به نور و صدای بالا، خلق پایین و … نشانه هایی از این نوع افسردگی می باشد. درمان آن نیز با انجام اصلاحات در تغذیه و تقویت سیستم عصبی تحت نظر پزشک متخصص امکان پذیر خواهد بود.
افسردگی در افراد دوقطبی، افسردگی های فصلی، افسردگی پس از زایمان و افسردگی در اثر حوادث و وقایع، نمونه های دیگری از این اختلال روانی هستند که برای افراد پیش می آیند. نکته حائز اهمیت این است که مراجعه به مشاور متخصص و درمان انواع افسردگی با رویکرد روانشناسانه، تاثیر چشمگیری در رفع آن خواهد داشت.
علائم افسردگی و نیاز به درمان
تشخیص نوع و مقدار افسردگی نیاز به انجام مشاوره داشته و درمان خودسرانه آن، نه تنها در بسیاری از مواقع موثر واقع نمی شود، بلکه امکان دارد به پیشرفت آن نیز کمک کند. اما برای این معضل روانی نیز مانند دیگر بیماری ها، نشانه هایی وجود دارد که می توان با رصد کردن آنها، این اختلال را در فرد تشخیص داد. همانطور که بیان شد برخی از انواع افسردگی ریشه دار نبوده و با اصلاحات کوچک در رژیم غذایی، درمان می شوند. اما بهتر است در صورت مشاهده نشانه های افسردگی در خود و اطرافیان به مشاور مراجعه نمایید.
اختلال خواب: اولین نکته ای که در بسیاری از افراد افسرده، بروز پیدا می کند، اختلال در زمان خواب آنها است. نداشتن روتین مناسب برای استراحت بدن و روان، در دراز مدت اثرات بسیار منفی بر روان افراد به جای خواهد گذاشت. خواب یکی از اساسی ترین نیازهای انسان است، که به تنظیم ساعت بدن و فعالیت های دیگر در زندگی فرد کمک می کند. اهمیت این مسئله به اندازه ای بالاست که به عنوان یکی از فاکتورهای اساسی در روش های مختلف درمان برای افسردگی، تعریف شده.
حالت غم و اندوه به صورت مداوم: غم یکی از اساسی ترین هیجانات مورد نیاز برای انسان می باشد. با در نظر داشتن این نکته متوجه می شویم که غمگین شدن نیز مانند دیگر عواطف برای روان انسان ضروری است. اما به جهت این که تمامی احساسات در وجود ما دارای سیستم های بیولوژیکی و عصبی هستند، قرار گرفتن تحت تاثیر این شکل از احساس، به صورت مداوم، بدن و روان انسان را به شکلی عادت گونه نیازمند به بروز این هیجان خواهد نمود. بنابراین میتوان گفت هیجان غم به طور مداوم برای افراد هم یک علت و هم یک نشانه برای افسردگی محسوب می شود.
تغییر در میزان اشتها: از دیگر نشانه های اصلی در افراد افسرده، افراط و یا تفریط در روند تغذیه می باشد. درمان اختلال افسردگی در اصفهان، بسیاری از رفتارهای بیمار را اصلاح می نماید. افسردگی در بیماران، نه تنها موجب بر هم خوردن نظم غذایی آنها می شود، بلکه دیگر موضوعات حیاتی در زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده و از حالت تعادل خارج می کند. علاوه بر این که عدم توجه به تغذیه، به خودی خود نیز می تواند موجب گسترش این اختلال در افراد بیمار و ابتلا به آن در افراد سالم شود.
عدم تمرکز: از نقاط مشترک در میان انواع اختلال روانی می توان به عدم تمرکز در بیماران اشاره کرد. افراد مبتلا به افسردگی نه تنها در زندگی خود احساس سردرگمی دارند، بلکه به تناسب میزان و شدت بیماری در تصمیم گیری های عادی نیز دچار مشکل هستند. عدم تمرکز در افراد بیمار، ضرورت پیگیری درمان افسردگی در آنها را کاهش داده و متاسفانه تبعات بدی برای آنها در پی خواهد داشت.
بهترین دکتر افسردگی در اصفهان
به طور کلی با نگاهی دقیق به علائم بیان شده برای انواع افسردگی، به این مسئله پی می بریم، که تمامی این موارد علاوه بر این که یکی از نشانه های این بیماری محسوب می شوند، بلکه در افراد سالم نیز در صورت تداوم، موجب افسردگی خواهد شد. بنابراین می بایست در صورت مشاهده هر یک از این علائم در صدد درمان افسردگی بر آمد.
خانم دکتر شقایق بازرگان، روانشناس و روانکاو، عضو نظام روانشناسی کشور، یکی از بهترین دکتر متخصص افسردگی اصفهان هستند. رویکردهای مختلف درمانی مانند طرحواره درمانی، CBT، REBT ،MBCT و …، روش هایی هستند که ایشان با برگزاری جلسات مشاوره ای، در درمان افسردگی در اصفهان مورد استفاده قرار میدهند.
از دیگر خدمات ایشان درمان وسواس در اصفهان با انواع گوناگون می باشد. برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف در سراسر کشور، جهت تربیت مشاورین زبده و ایجاد مهارت های فردی و اجتماعی، گوشه ای از فعالیت های ایشان در سالهای اخیر می باشد. همشهریان اصفهانی عزیز می توانند جهت دریافت نوبت مشاوره آنلاین و یا حضوری با شماره های ارائه شده در قسمت ارتباط با ما، تماس برقرار نمایند.
سوالات متداول
با توجه به علائمی مانند، غم مداوم، عدم تمرکز، پرخوری و یا عدم اشتها، اختلال در خواب و … می توان این اختلال روحی را تشخیص داد.
بهترین و سریع ترین راهی که می توان برای کنترل و یا درمان افسردگی پیش گرفت مراجعه به روان شناس و دریافت مشاوره در این زمینه می باشد.