ردکردن این

شناخت افسردگی مداوم

شناخت افسردگی مداوم

افسردگی یکی از انواع اختلالات روانی است، که دارای انواع گوناگونی می باشد. در این بیماری، فرد مبتلا به دلیل اثر پذیری های متناوب از هیجان غم، این شکل از احساس را به صورت یک الگوی ناخودآگاه در برخورد با پدیده ها انتخاب می کند. در صورتی که نشانه های این اختلال روانی، بیش از یک سال در زندگی و روابط افراد به صورت متناوب نمایان باشد، این بیماری در نوع افسردگی مداوم و مزمن تشخیص داده می شود.

علائم بیماری افسردگی در جنبه های مختلف روانی، بیولوژیکی و فیزیکی بیماران مبتلا به آن قابل رصد و شناسایی هستند. خلق پایین، عملکرد جسمانی ضعیف و اختلالات هورمونی از نشانه های متعدد این بیماری در جنبه های مختلف زندگی افراد می باشند. احساسات ناشی از اختلالات افسردگی، بر شناخت، نگرش، روابط و دیگر زوایای زندگی انسان تاثیرگذار می باشند و این مسئله می تواند تا جایی ادامه پیدا کرده و رشد کند، که فرد به نقاط بسیار خطرناکی در جهانبینی خود برسد. جلوگیری از رشد این اختلال، تبدیل شدن به افسردگی های شدید و ایجاد آسیب های بیشتر، یکی از کارهایی است که با استفاده از تجربیات یک مشاور روانشناس قابل انجام می باشد.

عدم تمایل به شرکت در جمع و فعالیت های گروهی، نمونه ای از اثراتی است که افسردگی های مداوم بر زندگی افراد به جا می گذارد. شناخت بهتر این اختلال و علائم آن، محتوایی است که در ادامه این مطلب آن را بررسی می کنیم و در پایان به معرفی یک مشاور حرفه ای در اصفهان می پردازیم.

جایگاه افسردگی مداوم در بین اختلالات روانی

عوامل محیطی، سوانح مختلف، خاطراتی که دارای فشار هیجانی بالایی برای افراد هستند و همچنین عاملی مانند وراثت، عمده دلایل بروز اختلالات روانی در افراد هستند. در این میان برخی از انواع این بیماری های روانی، در صورت عدم شناسایی و درمان، رشد کرده و سبب بروز مشکلات عدیده دیگر در روان افراد می شوند. افسردگی، اضطراب و استرس، اختلالات شناختی – ارتباطی و … .

از جمله بیماری هایی هستند که در صورت بی توجهی، توانایی ایجاد اختلالات دیگر را در روان افراد مبتلا به آنها دارند. به همین جهت درمان افسردگی و دیگر اختلالات عنوان شده، از اولویت های اصلی برای درمان بیماری های روانی می باشد. همانطور که افسردگی های مداوم و مزمن توانایی تبدیل شدن به نمونه های شدید را دارند، ملال های مقطعی، مانند ملال پیش و پس از قاعدگی و زایمان نیز، میتوانند به افسردگی مداوم تبدیل شوند.

البته گفتنی است، میزان رشد این بیماری ها در افراد به فاکتورهای مختلفی مانند، سبک زندگی، جهانبینی، فرهنگ، جنسیت و برخی دیگر از عوامل محیطی مانند کار و خانواده، بستگی دارد. اما به طور کلی با توجه به مطالب عنوان شده، میتوان به اهمیت درمان این بیماری و مراجعه سریع به روانشناس متخصص در صورت مشاهده علائم آن پی برد.

علائم افسردگی مداوم

اختلالات افسردگی در همه انواع، با وجود اندوه، حس شرم، گناه و بی ارزشی، تحریک پذیری هیجانی و سوء برداشت در شناخت ها و نگرش ها همراه می باشد. این بیماری به صورت چشمگیری بر عملکرد و ظرفیت های فردی و اجتماعی افراد تاثیر گذاشته و موجب چالش های متعددی در روابط افراد مبتلا می شود. زمان بندی و توجه به مدت سیکل دوره های شدت و ضعف این بیماری در افسردگی از نوع مداوم، بسیار حائز اهمیت می باشد. وجود کج خلقی های ایذایی، تحریک پذیری هیجانی، خشم و عصبانیت های مزمن برخی از نشانه های افسردگی های مداوم هستند.

اگر فرد در طول یک سال به صورت مزمن دارای خلقی عصبانی بود و یا در دوره های یک تا سه ماهه، فوران خشم های غیر قابل کنترل و شدید داشت، به شکلی که این علائم برخاسته از اثرات ماده خاصی نباشد، میتوان گفت به بیماری افسردگی مداوم مبتلا شده است. البته در نظر داشتن فاکتورهای دیگری مانند عوامل محرک و آستانه تحمل فرد نیز در این تشخیص تاثیرگذار هستند.

از جمله نشانه های بارز در اختلال افسردگی مداوم می توان به احساس اندوه، ناامیدی، پوچی، اختلالات تغذیه و خواب و همچنین تفکر بیش از حد در رابطه با مرگ و خودکشی اشاره کرد. در بررسی این نشانه ها برای تشخیص بیماری در یک فرد، همراهی حداقل چهار مورد از موارد بیان شده لازم می باشد.

درمان افسردگی در اصفهان

با توجه به مطالب ذکر شده، اکنون با میزان اهمیت درمان این اختلال در افراد مختلف و آسیب های ناشی از بی توجهی به مسئله آشنا شده اید. گفتنی است که مشورت با افرادی که صلاحیت و علم کافی در رابطه با این بیماری و دیگر اختلالات روانی را ندارند، موجب معضلات و آسیب های دیگر خصوصا در رابطه با کودکان که قشر بسیار حساسی از نظر روانی هستند، می شود.

متاسفانه برخی از افراد در درمان بیماری های روانی به خرافات دچار شده و ندانسته به شدت و تاثیر آنها دامن می زنند. برای درمان این بیماری ها کافی است به یک مشاور امین مراجعه کرده و مسئله را با او در میان بگذارید. خانم دکتر شقایق بازرگان، روانشناس، روانکاو و عضو نظام روانشناسی کشور را می توان با توجه به فعالیت های مختلفی که در زمینه علم روانشناسی دارند، به عنوان بهترین مشاور زن در اصفهان معرفی نمود.

یکی از تخصص های دکتر بازرگان، درمان بیماری های روانی مانند انواع اختلالات افسردگی می باشد. همشهریان اصفهانی عزیز میتوانند برای دریافت خدمات مشاوره ای و درمانی به منظور دریافت نوبت حضوری و استفاده از مشاوره رایگان آنلاین، با شماره های درج شده در وب سایت تماس حاصل نمایند.

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *