ردکردن این

استفاده از مشاوره چه ضرورتی دارد؟

استفاده از مشاوره چه ضرورتی دارد

یکی از مقوله های قابل تاملی که در علم روانشناسی به آن پرداخته می شود و در دهه های گذشته به میزان بسیار زیادی قابل توجه و بررسی دانشمندان این علم بوده است، سیستم پنهانی در روان همه انسان ها می باشد، که به آن ضمیر ناخودآگاه گفته می شود. مطالعاتی که در زمینه روان انسان انجام گرفته، حاکی از آن است که بسیاری از تصمیمات ما در زندگی به صورت مستقیم و غیر مستقیم، متاثر از این بخش در روانمان می باشد.

داشتن یک نگاه صحیح به واقعیت و بررسی همه جانبه مسائل در زندگی، به دلیل تاثیرپذیری شدیدی که نسبت به هیجانات و احساسات خود داریم، گاهی مواقع به کار سختی تبدیل می شود. هر اندازه میزان فشار بر روان یک فرد بیشتر باشد، به همان مقدار ریسک حبس شدن در جعبه های فکری بیشتر می شود. جعبه های فکری و یا تونل های واقعیت، نام موضوعاتی در علم روانشناسی می باشد که، نتیجه تاثیر پذیری های شدید از محیط اطراف و هیجانات غالب بوده و ذهن برای برخورد با آنها یک الگوی مشخصی را تعریف می کند.

مشورت کردن با یک متخصص مشاوره و یا روانشناس خبره می تواند به چرخه این الگوها و اجباری که در رفتار خود برای اطاعت از آنها می تراشیم پایان داده و دید بهتری از موضوعات پیرامون و واقعیات جاری در اطراف به ما ارائه کند. روانشناسی و مشاوره دو رشته جدا از یکدیگر هستند که در زمینه مراقبت و سلامت روانی جامعه فعالیت می کنند. البته این دو رشته بر یکدیگر تاثیرگذار بوده و مشاوره هایی که ما در اینجا از آنها بحث می کنیم، ریشه در موضوعات هر دو رشته دارند. این که چرا و چه زمانی باید به مشاور و روانشناس مراجعه کرد، نیاز به بررسی هایی داشته که در ادامه این مطلب به توضیحاتی پیرامون این موضوع می پردازیم. در انتهای این مطلب نیز به معرفی یک مشاور عالی در اصفهان خواهیم پرداخت.

چرا به مشاوره نیاز است

حتما شما نیز در زندگی خود تصمیماتی که منجر به پشیمانی شده باشد داشته اید. بعد از برخورد با نتیجه یک تصمیم، خصوصا اگر تصمیمی که داشته ایم با شکست مواجه شود، نکاتی که منجر به شکست ما شده اند، اولین موضوعاتی هستند که به آنها دقت خواهیم کرد. در بسیاری از موارد این نکات به اندازه ای پیش پا افتاده و ساده هستند، که دقت نکردن به آنها تعجب ما را برمی انگیزد. داشتن زاویه دید درست در هنگام اخذ یک تصمیم و تاثیر نگرفتن از عوامل محیطی و هیجانات مخرب در این مواقع، نکاتی هستند باید مورد توجه قرار گیرند. (زوج درمانی در اصفهان)

میزان تاثیر مثبت مشاوره را میتوان در تعاملات سازنده ای که با گروه دوستان، خانواده و دیگران برقرار میکنیم، مشاهده کنید. علاوه بر همه این نکات، پیچیدگی های روانی و تاثیر پذیری لحظه به لحظه روان ما از هیجانات برخاسته از الگوهای ذهنی پنهان، ضرورت استفاده از مشاوره را در اخذ تصمیمات مهم، چند برابر می کند. یک مشاور حرفه ای می تواند ما را با جنبه های مختلف تصمیمات، نیازها، ظرفیت ها و ویژگی هایمان آشنا کرده و نگاهی عمیق تر از آنچه تا کنون به محیط پیرامون و پدیده ها داشته ایم به ما ببخشد. مدیریت بحران و هیجانات و برخورداری از مهارت های گوناگون دیگری که در زندگی روزمره فردی و اجتماعی به آنها نیاز داریم، موضوعاتی هستند که در طی فرایند مشاوره میتوان به آنها دست یافت. (مشاور خانواده در اصفهان)

معضلاتی که در طول زندگی برای افراد پیش می آیند، در صورت سهل انگاری و عدم توجه به آنها، تبدیل به هیجانات، احساسات و گزاره های سرکوب شده ای در روان آنها می شوند، که در ادامه زندگی می توانند به شکل چالش برانگیزی، بارها و بارها تکرار شوند. شناخت این الگوها در مشورت با یک متخصص مشاوره، امکان پذیر می باشد. تنها کافی است دست از گزاره هایی مانند “میدونم دارم چیکار میکنم”، “خودم بهتر بلدم” و … برداشته و در صورت نیاز به یک مشاور مجرب مراجعه کنید.

خدمات مشاوره روانشناسی در اصفهان

نگاه روانشناسانه در ابعاد مختلف زندگی، گاها کاری سخت و انرژی بر است. به همین دلیل استفاده از راهنمایی ها و دانش مراجعی که در این زمینه فعالیت و تخصص داشته اند برای این کار، بسیار مهم و ضروری می باشد. عملکرد بهینه و داشتن نگاهی دقیق در اخذ تصمیماتی مانند ازدواج، طلاق، تربیت، مسائل مختلف خانوادگی و … به وسیله مشورت با یک مشاور مجرب و امین، قابل دستیابی می باشند. دکتر شقایق بازرگان، یکی از روانشناسان فعال در زمینه خدمات مشاوره ای در اصفهان هستند. با توجه به سوابق متعدد تحصیلی و کاری ایشان، می توان دکتر بازرگان را به عنوان بهترین مشاور زن اصفهان معرفی نمود. هموطنان عزیز در سراسر کشور می توانند از مشاوره های آنلاین ایشان استفاده کنند. همشهریان اصفهانی نیز برای دریافت نوبت مشاوره های آنلاین و حضوری، می توانند با شماره های درج شده در بخش ارتباطات وب سایت، تماس برقرار نمایند.

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *